Takaisin etusivulle
Sijaintisi: Etusivu » Tekemistä Lontoossa » Ostoksia

Ostoksilla Lontoossa

Kaupat ja tavaratalot | Torit ja katumarkkinat | Ostoskadut ja alueet

Kaupat ja tavaratalot

Harrods, Liberty ja Fortnum & Masons ovat turruttavan tuttuja tavarataloja. Mutta tiesitkö miksi Lontoon parhaimpiin kirjakauppoihin kuuluvan Daunt Booksin matkailuoppaiden osasto saa muut kirjakauppiaat haukkomaan henkeään. Tai että kulinaristeille on oma kirjakauppa, Books for Cooks, jonka hyllyissä hymyilevät sulassa sovussa Jamie Oliver, Two Fat Ladies ja kaikki muut aikojemme kokkilegendat. Näitä ja muita Lontoon kauppoja ja tavarataloja esitellään tässä osiossa.

Kaupat ja tavaratalot

Torit ja katumarkkinat

Tiesitkö, että kun Lontoo ja greippi kohtasivat ensikertaa 1800-luvun lopussa, tätä uutta hedelmää sai ensimmäiseksi Berwick Streetillä toimineelta hedelmäkauppiaalta. Nykypäivänä Berwick Streetin katumarkkinat voivat edelleen hyvin ja ovat suosittu vierailukohde Lontoolaisten keskuudessa. Berwick Streetin hedelmämarkkinoiden, Petticoat Lanen vaatteita ja Portobello Roadin antiikkia tursuavien markkinoiden lisäksi Torit ja katumarkkinat -osiossa esitellään muitakin näkemisen arvoisia toreja ja markkinoita Lontoossa.

Torit ja katumarkkinat

Ostoskadut ja alueet

Katumuotia ja nuorten aikuisten vaatteita löytyy esim. Chalk Farm Roadilta, joka kulkee kuuluisan Camden Marketin alueen läpi. Kuuluisat tavaratalot Harrods ja Harvey Nichols sijaitsevat Knightsbridgellä. Koruja ja jalokivien säihketta kaipaavien kannattaa suunnata Hatton Gardenin alueelle, jolla toimii yli 55 korukauppaa. Nämä ja muita ostoskatuja ja aluieta esitellään tässä osiossa.

Ostoskadut ja alueet