Takaisin etusivulle
Sijaintisi: Etusivu » Lennot ja majoitus » Hotellit

Lontoo: Hotelli haussa

Avataan hotellihuoneen ovi.

Tältä sivulta löydät kokoelmamme hotellivinkkejä Lontoossa perustelujen kera. Olemme perehtyneet sivulla mainittuihin hotelleihin tai muut (kuten te, lukijamme) olette suositelleet niitä meille. Kiitos. Lähettäkää jatkossakin hyvistä hotelleista vinkkejä. Vinkit painottuvat Paddington/Bayswater/Kensington-alueelle, joka on usein hyvä kompromissi hinnan, laadun ja liikenneyhteyksien saatavuuden suhteen.

Lisätietoja kustakin hotellista saat hotellin ohessa olevasta linkistä. Lisätiedoista käy ilmi mm.

  • Mikä on hotellin ja huoneiden varustelutaso.
  • Missä hotelli sijaitsee kartalla ja mitä palveluja ja nähtävyyksiä sen lähellä on.
  • Mitä huone hotellissa maksaisi tiettynä ajanjaksona.

Lisätietodot tulevat hotels.com:sta. Hotels.com on paikkansa vakiinnuttanut hotellimajoituksen välityspalvelu, jolla on usein kilpailukykyiset hinnat. Tykkäämme ja suosittelemme.

Jos et löydä tältä sivulta sopivaa hotellia, katso tästä kaikki hotellivaihtoehdot Lontoossa.

Halpa / edullinen hotelli

Edullinen tai suorastaan halpa hotelli löytyy usein vasta hieman kauempaa keskustasta. Tämän hintaluokan hotellia valitessa oleellista onkin selvittää liikenneyhteydet eli Lontoossa ollessa lähinnä onko hotellin lähellä metroasemaa. Metron avulla ei Lontoossa kestä kauaakaan päästä paikasta toiseen. Summa summarum, mikäli tarkoitus on tutustua kaupunkiin ja käydä hotellissa vain nukkumassa, hotelli voi hyvin sijaita kauempanakin. Kauempana keskustasta sijaisevien hotellien yhteydessä liikenteen mukanaan tuomat meluongelmatkin ovat epätodennäköisempiä. Seuraavassa joitain hotelleja, joista meille on kantautunut hyvää palautetta.

>> Tarjoushintaisia hotellivaihtoehtoja

Queensway Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Paddingtonin asemaa lähellä oleva mukava, vastikään remontoitu pikkuhotelli. Siisteys hyvällä tasolla. Mukavat sängyt. Pienet kylpyhuoneet, kuten aina tämän luokan hotelleissa. Ajavat kuitenkin asiansa. Nappisijainti. Lähellä Hyde Parkkia, Buckinghamin palatsia ja Kensingtonia. Metroasemalle lyhyt kävelymatka (viitisen minuuttia). Hotellista jäi hyvät fiilikset. Keskikokoinen, 43 huonetta.
The Gresham Hotel HSD Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli vain 3.3 kilometriä Lontoon keskustasta. Hieman kulahtanut, mutta homma toimi. Uni tulee silmään ja hinta on edullinen. Hyvä sijainti hintatasoon nähden. Baywaterin kauppa-alue melkein vieressä, sinne matkaa n. 600 metriä. Keskikokoinen, 40 huonetta. Edullisimmat huoneet pienehköjä.
Oxford Hotel Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Siisti ja tunnelmallinen perustason hotelli keskeisellä sijainnilla. Matkaa Paddingtonin metroasemalle 400 metriä ja Hyde Parkkiin 100 metriä. Kylppäri on pieni, mutta ajaa asiansa. Huoneissa havaittu mikroaaltouuni. Tarjolla tyypillinen englantilainen aamiainen. Mukava, palautteen huomioiva henkilökunta. Pieni, 21 huonetta.
Prince William Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus 300 metriä Paddingtonin asemalta ja 450 metriä Hyde Parkista. Ruhjuinen, mutta sijaintiina nähden edullinen hotelli. Huoneissa televisiot (osaa ei viritetty) ja kylpyhuoneissa suihkut. Huoneet pieniä ja sisustus nähnyt parhaat päivänsä. Kuitenkin osuva valinta niille, jotka hotellilla hengailun sijaan haluavat vain nukkua siellä ja viettää pääosan ajastaan kaupungilla. Keskikokoinen, 41 huonetta.
Holiday Inn Express London-Park Royal Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Siisti ja moderni Holiday Inn-ketjun hotelli n. 10 kilometrin päässä Lontoon keskustasta. Hotellin vieressä sijaitsevalta North Acton:in metroasemalta pääsee keskustaan, esim. Oxford Circuksen asemalle noin vartissa. Hotellin henkilökunta on kerännyt suitsutusta ystävällisyydestään siellä sun täällä. Keskikokoinen, 104 huonetta. IKEA-tyylin ystävien silmä lepää huoneita katsellessa.
The Strand Palace Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Lontoon keskustassa, lähellä West Endiä (huvittelukeskus) ja Covent Gardenia (mm. markkinat) sijaitseva hotelli. Äänet ulkoa ja muista huoneista kantautuvat sisään aavistuksen verran. Mutta niin se on Lontoossa. Keskeinen sijainti yhdistettynä edullisuuteen on tämän hotellin valtti. Esimerkiksi Thamesin rantaan ja London Eye -maailmanpyörälle matkaa n. 500 metriä. Metroasema riittävän lähellä. Suuri, 780 huonetta.
London House Hotel Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Bayswater - Paddington -alueella sijaiseva budjettimatkaajan 6-kerroksinen hotelli. Lähin metroasema, Bayswater sijaitsee noin 100 metrin päässä. Ympäristö rauhallinen; hotellia ympäröi asuinalue. Huoneet pienehköjä, mutta kuitenkin siistejä ja toimivia. Hotellissa miellyttävä palvelu ja mukava tunnelma. Hyde Parkkiin matkaa n. 100 metriä. Whiteleyn ostoskeskus aivan vieressä. Trendialueena tunnettu Notting Hill Gate sijaitsee parin kilometrin päässä. Mm. Portobellon antiikkia ja vaatteita pursuileva markkina-alue sijaitsee siellä. Hotelli on keskikokoinen, 100 huonetta.

>> Lisää hotellivaihtoehtoja


Sivulla mainitut hotellit

Tässä vielä kooste sivulla mainituista hotelleista: Queensway, Prince William, Holiday Inn Express London-Park Royal, Oxford hotel, Strand Palace, Grange Rochester Hotel, Jos yövyt Lontoon matkallasi jossain näistä hotelleista, lähetä päivitetyt tiedot hotellin "tilasta" meille. Samaten, jos Lontoo-matkallasi bongaat muita hyviä hotelleja, pistä hyvä kiertämään ja lähetä meille hotellivinkki. Julkaisemme saamamme hotellivinkit tällä sivulla. Kiitos. Lähetä palautetta.